Értékesítés:

A gyári bontott alkatrészeket raktárkészletről áruljuk ezen kínálatunkat heti, vagy egyedi igény szerint frissítjük.
Gyári új vagy után gyártott alkatrészek napi rendszerességgel kaphatóak, amennyiben a forgalmazó cég márkakereskedés raktárkészletéből szállíthatóak.
Ellenkező esetben pár nap rendelési idő a raktárra való beérkezése.

Jelentős raktárkészlettel (több mint 500nm) rendelkezünk, ezt folyamatosan frissítjük, így széles termékkínálattal várjuk ügyfeleinket.
Alkatrészek előrendelés esetén szívesen veszünk vételár előleget, telefonon való előrendelést is felveszünk, ez esetben kollegáinkkal szükséges egyeztetni.

Hibakeresés, segítségnyújtás:

Tanulva korábbi hiányosságunkból fejlesztettünk technikai téren, így különböző diagnosztikai programokkal tudjuk feltárni az autók hibatárolóit, elektronikáit, végzünk el egyszerűbb kódolásokat.
Ez a szolgáltatásunk ügyfeleinknek természetesen ingyenes.
Egyszerűbb javításokat, beépítéseket is elvégzünk amennyiben időnk megengedi.
Ezen szolgáltatásainkkal nem titkoltan célunk ügyfeleink kiszolgálása, ha már költséget kell állniuk, az tegyék elégedetten, költséghatékonyabban.

Vásárlás:

Alkatrészek vételét minden esetben vételi jegyhez, vagy az eredeti okmányokhoz kötjük melyet a törvényben meghatározott módon kezelünk és tárolunk, figyelembe véve ügyfeleink személyiségi jogait.
Vásárolunk továbbá sérült, totálkáros, forgalomból kivont, külföldről behozott járműveket is.

Postázás, csomagküldés:

Készséggel postázunk az ország egész területére a posta által előírt súly, illetve méretkorlátozások figyelembevételével.
Amennyiben az alkatrész fizikai paraméterei nem teszik lehetővé a normál postai kézbesítést, lehetőség van csomagszállító cég igénybevételére.

» FUTÁRSZOLGÁLAT.LAP.HU »

Kiszállítás:

Jelentősebb értékű vásárlás vagy rendelés esetén az ország egész területére díjmentesen kiszállítunk, szállíttatunk.